Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MC

sualk

1. 2. 2012 9:24
Divíte se?

Netřeba zde uvádět další příklady, kterými si mnozí z nás musí trápit dnes a denně. Sami jsme strůjci svého štěstí, protože si neumíme zvolit čistý kapitalismus, který je praktický a spravedlivý. Jako jedinný řád pro společnost dovede prosadit právo života jednotlivce a od něho práva odvozená. Právo na svobodu, právo na majetek a právo na sdílené štěstí. Ostatní "demokratické" uskupení nám tyto práva více či méně budou vždy odepírat a zpochybňovat.

0 0
možnosti
AK

Alka.24

1. 2. 2012 9:14
Jak na to

tak koukám, začńu pečlivěji schovávat všechny složenky:-/

0 0
možnosti
ZH

zdenda.h

1. 2. 2012 9:39
Re: Jak na to

Je to v dnešní době patrně nutnost. V šuplíku se sice hromadí množství všemožných papírů, ale hodit se můžou. Třeba jako přípěvek do muzea absurdistánu, s jehož založením by měl člověk určitě úspěch!

0 0
možnosti
N

NTPT_PODRUHY_ZAKAZANY

1. 2. 2012 9:10
Sankční odškodné ze zákona

všecnhy tahle  vymahačské instituce by měly ZE ZAKONA mít poovinnost v případě takovýchto kixů platit lidm, které takhle popotahují sankční odškodné v nejmenší výši desetinásobku maximální požadované částky.,  A byl by omylům KONEC.

19 0
možnosti
ZH

zdenda.h

1. 2. 2012 9:47
Re: Sankční odškodné ze zákona

Předpokládám, že takový zákon by musela schválit ta banda ze Sněmovní ulice, kterou si my pitomci dokonce sami volímeRv...

2 0
možnosti
ZN

PowerCut

1. 2. 2012 8:54
proboha

Nedavno mi tez prisel dopis z CKP na zaplaceni povinneho ruceni za obdobi, kdy jsem nebyl majitel vozidla, tez jsem vyplnil patricne formulare a potrebne veci oskenoval a vlozil na web. Predpokladal jsem, ze vec bude vyresena v muj prospech,ale po tomhle, co vidim u Vas, se zacinam bat ,aby to nebyl beh na dlouhou trat. CKPRv

0 0
možnosti
ZH

zdenda.h

1. 2. 2012 9:42
Re: proboha

Jsem pořád optimista a věřím, že můj případ byl výjimkou. Nicméně dokud od nich nedostanete dopis o ukončení případu, je všechno otevřené. A jak patrno, ani po obdržení dopisu to nemusí být pravda;-(.

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.