Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jako kuřák byste si opravdu rychle zvykl. Co ale jako hostinský, jehož živobytí je závislé na kuřácké provozovně?

Je-li kouření na ústupu tak jako tak, proč to vlastně řešit násilnou cestou. Ať si rozhodne ten, kdo v tom má majetek, jaké služby chce poskytovat. Pokud někomu jeho služby nevyhovují, nemusí je využívat a nijak poškozen nebude. Státním zákazem ale někteří poškozeni budou.

1 0
možnosti
Foto

Zákon je nesmyslný zejména z toho důvodu, že nejdříve donutili hospodské ke stavebně odděleným kuřáckým a nekuřáckým prostorám. Když to hospodští splnili a přežili, tak si na ně vymysleli ten nesmysl s alergeny, pak zákaz kouření. Mezitím kontrolní hlášení. Dál chystají EET, co přijde pak? O tom, že u předtím diktoval zákon velmi přísné a často zbytečné podmínky, ani nemluvím. Takže nejde kouření nebo nutnost či zbytečnost. Jde o nestoudné omezování podnikání.

6 0
možnosti

Chvátalová

zkuste podnikat v něčem jiném, kde prostředí neškodí zdraví

0 3
možnosti

Blahopřeji k nekouření.

Ale jinak dost blbé argumenty, s prominutím. Sám píšete, že hostinský zakázal kouření. Tak nějak by to mělo být. Že o tom, jestli se bude nebo nebude kouřit rozhodne majitel a ne, že to neřídí spasitelé z vlády. Vláda ať si zakazuje kouření na ministerstvech, na úřadech, na služebnách, v kasárnách...

5 0
možnosti

Andrle

ptal jsem se devíti majitelů hospod a restaurací, pro plošný zákaz jich bylo osm. Proč ? Při plošném zákazu jim kuřáci neutečou ke konkurenci a oni vydělají-ušetří na provozních nákladech. (filtrace, častější malování,úklid, praní ubrusů, záclon a p).

0 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS