Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No nazdar, tam to vypadá. :-/

Jinak hezký blog. Díky za zprostředkování pohledu do krajiny. R^

0 0
možnosti

Tuto část Šumavy jsem procházela vloni v červnu a bylo rovněž nádherné počasí, takže byly kouzelné výhledy, Byla jsem překvapena, že po orkánu v roce 2007 (Kyril) se téměř vše nechalo na přírodě a výsledný dojem je opravdu tristní.

0 0
možnosti
Foto

Tohle bude dilema, které nikdo nevyřeší...

1 0
možnosti

Zdravím,

Dík za pěkný fotoblog. Popravdě Poledník na Šumavě máme jako svůj cíl na Šumavě již dlouho. Ať již na kole či s trekovkami. Jen nás překvapilo Vámi nafocené okolí. My jsme byli na Šumavě před 10 lety v zimě právě v Prášilech a na svých cestách na běžkách s vnukem jsme se dostali na dohled Poledníku. Ovšem, jak vzpomínám, v té době okolí nebylo ještě tolik moc zdevastované jako na Vašich obrázcích.

Takže budu se muset po operaci kyčle přinutit příští rok znovu na kolo případně snad v horším případě pěšky s trekovkami a podívat se na tu hrůzu.

Jinak ještě jednou dík, Vaše obrázky jsou v sekci "blogy" daleko příjemnější než výlevy jiných blogerů nad výsledky voleb.

S pozdravem

Tomáš Brázda

2 0
možnosti
Foto

Já děkuji za milý komentář, stav je opravdu žalostný a podle V. Zábranského i překvapující, co za 10 let zbylo ze zdravých stromů. Zatímco se odpovědní dohadovali;-O, brouk si smlsnul a my na to koukáme jako hloupí...;-(. A ke druhé části komentu - už raději fotím, než se rozčiluju nad politikou a jestli mé obrázky udělají pár lidem radost, potěšení je na mé straně. V každém případě přeju, aby to příští rok vyšlo s tím kolem:-).

0 0
možnosti
Foto

Děkuji za obrázky, zlaté krásné Krušné hory

1 0
možnosti
Foto

Dík za koment, zrovna na Krušné hory jsem si vzpomněl, když jsem uviděl ty oholené kmeny. Šli jsme někdy v polovině 70tých let po hřebenech z Mikulova do Sokolova a tehdy to tam vypadalo ještě hůř. A poněvadž se to drželo víceméně pod pokličkou, byl pro nás pohled na tu krajinu docela šokující.

0 0
možnosti

No nevím, zda si příroda pomůže úplně sama? Jinak pěkné.

1 0
možnosti

Neuvěřitelná katastrofa.

Na Poledník jsem si vyjel na kole asi před 10 lety. Bylo to hustým, zdravým lesem. Z rozhledny jsem viděl krásnou krajinu. Kam jsme to ovšem nechali dojít...Rv

0 0
možnosti
Foto

To bude asi věčný spor - zasahovat - nezasahovat.

1 0
možnosti

P59a45v24e28l 56K51u37l57a

13. 10. 2014 12:24

Karma a díky, rok a půl jsem tam sloužil :-)

1 0
možnosti
Foto

V té místnosti, kde je pár artefaktů z minulých let? Tam musela být havaj, nebo se pletu?

0 0
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.