Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Marnost nad marnost...

0 0
možnosti

Kdo nechce vidět, tak nevidí- dva ozbrojenci, roztahovač dveří, nedovolení telefonování na rozdíl od Janouška, který mohl KLIDNĚ telefonovat... Kdypak zatknou ty dva miliardáře, po kterých původně šly. Jsem si jistý, že tuto otázku budu dávat i za rok a že Šlachta a Ištván budou říkat- stále vyšetřujeme.. Slepý neuvidí, i kdyby svítil reflektor..

0 1
možnosti

Jak myslet,když krev je ve zcela jiném orgánu?:-)[>-]

1 0
možnosti
Foto

R^ Vidím to stejně :)

3 0
možnosti

Dnes na "PRVNÍ ZPRÁVY" je mimořádně zajímavý článek o Ištvánovi. Je v něm originální dopis dcery Nagyové s neuvěřitelnými šikanozními detaily při prohlídce. Vřele doporučuji přečíst, pak teprve hodnotit Nečase. Již první vteřiny zveřejněného záběru vypovídají o všem, roztahovač dveří, zakuklenci, nedovolení telefonování, zatímco jiný miliardář mohl před policisty telefonovat. Něco tu strašně moc nehraje. Střihy tam skutečně byly, v jedné vteřině zmizelo roztahovadlo z dveří...Pročpak nedají záběry z domovní prohlídky???

0 1
možnosti

Pasne Petře, Miroslave! Vy jste ještě roztomilejší, než jsem si myslel. Vy jste kouzelný až pohádkový. Ale proč ne, vždyť jsou Vánoce.:-)

2 1
možnosti

Pan Nečas mluvil o domovní prohlídce, které následovala jistě až po delší době, až po odchodu s p.Nagyovou!!! Nechci se ho zastávat, ale je zajímavé, že domovní prohlídku nefilmovali, i když byla provedena mnohem později. Možná bychom se pořádně divili. Pročpak tyto záběry neukázali? Není to divné? Proč by si to jeho dcera vymýšlela?

4 5
možnosti

Domovní prohlídku, samozřejmě, točili rovněž, přítomen byl advokát paní Nagyové. Proč ty záznamy nezveřejnili? Protože nemohou zveřejnit vše, to dá rozum. Případ není ukončen. Ke zveřejnění zatýkání a vstupu do bytu došlo proto, že se Šlachta musel bránit proti křivým a docela hnusným obviňováním Nečase. Také jste asi pozorně neposlouchal vysvětlování Šlachty v OVM, že?

6 0
možnosti
Foto

J51i28ř52í 15K43i82n66d76l

23. 12. 2013 22:33

Ještě k této věci malou doušku. To, že jde o sestřih pořízený policií a ne celý záznam je zřejmé, a to oba  policisté vysvětlí trapnou výmluvou, že celý záznam dostali poslanci. A ti prý nic neříkali. Neříkali bývalí poslanci anebo současní poslanci. Oba tvrdí, že paní Nagyová nechtěla hned otevřít. Zamlčeli fakt, že zásah proběhl ve čtyři hodiny ráno a to pokud je známo slušný člověk spí. Ze záznamu je patrno, že zásahu se zúčastnilo šest až devět policistů a jedna policistka. Proč zásahu byli přítomní zakuklenci, to nikdy nevysvětlili. Přitom pustí záznam, který se netýká domovní prohlídky, o které mluvil Nečas. Prostě je to obyčejná manipulace s diváky hodná STB a jak je vidět dost na to lidí skočilo.

2 8
možnosti

Pane Kindle, kdybyste pozorně poslouchal v neděli v OVM pana Šlachtu, tak byste nemohl napsat to, co jste napsal. Všechny Vaše "argumenty" tam jasně, stručně a logicky byly vyvráceny. I k té domovní prohlídce - byl jí přítomen advokát paní Nagyové a žádné zkazky Nečase nikdy nepotvrdil a nikdy se proti průběhu neohradil. Takže - klííídek a přeji příjemné a ničím nerušené svátky. :-)

9 1
možnosti

A57d66a63m 14S49t54a66v61a

23. 12. 2013 22:17

"chovali přiměřeně ": Ani v nejmenším se nechci zastávat nějaké sedřené kobyly, ale myslíte, že to video nebylo sestříhané? Na mě to tak působilo.

3 1
možnosti

Máte pravdu. Úvodem pan Šlachta vysvětluje že tam jsou některé části vystříhané a proč. Též vysvětluje, proč museli všem rozmazat obličeje. Nebylo to proto, .....(ale to by mne smazali);-D. Zkuste si pořad OVM pustit od začátku znovu.

3 0
možnosti
Foto

J13i94ř93í 81K51i73n53d71l

23. 12. 2013 21:30

Proč tolik policistů s roztahovákem dveří zatýkalo v noci jednu ženskou. Co udělala tak strašného, že byl nutný tento postup. Nebylo možné ji telefonicky předvolat z práce k výslechu. Z jakého důvodu musela mít ruce spoutané na medvěda. Z jakého důvodu není vyšetřování uzavřené. Vám to nepřipadá divné. Mně ano.

4 8
možnosti

L97i87b41o75r 88S45y15n54e72k

23. 12. 2013 21:43

Mě ne. Ona ovlivlivňovala bezpečnostní jednotky a neumím si představit, že by ji v pondělí přišlo předvolání na příští úterý k podání vysvětlení, a ona by ho bez porady se všemi zůčastněnými, (a hlavně s Péťou) co měla kdy do činění šla podat. Takhle si Nečas alespoň týden sral strachy do kalhot.

9 3
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.