Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dostal jsem do blogu reakci na tento článek a protože si myslím, že by ho měli vidět i další, dávám ho sem bez jakýchkoliv úprav:

Odesílatel: big.rossinni@seznam.cz (ze stránek)

Text zprávy:

Sedlakum fasistickym kolaborantum a jine pakazi urcite za naseho rezimu nebylo lip. Huspeku a ze nenapises clanek co delali sedlaci s deveckama kdyz doma nemeli co zrat a chteli po nem alespon tu mouku ze kdyz se s nim nevyspi tak at zdechnou hlady. Dobre to komuniste delali v 50 letech dnes by to bylo potreba znova jako kul v plote. Inu verim ze nase doba se zase obrati ale to co zazijete odporni pravicaci to 50 leta byly prochazkou v ruzove zahrade. Zkratka vseho do casu bozi mlyny melou pomalu ale melou.

Čas: 18.12.2013 17:29:19

IP adresa odesílatele: 93.99.182.250 Nechápu nicmémě, proč ten pisatel nediskutuje veřejně?

0 0
možnosti
Foto

autorovi R^ Těm, kteří popírají, či zlehčují pakRv Nikoli to ,,cézarovské", jako, že ,,sejmout", protože to by se člověk snížil na jejich úrovenˇ. Toliko jako ,,gesto" pohrdání!!

5 1
možnosti
Foto

Komunisté byli hloupí a měli nad sebou Moskvu. Tihle jsou vychytralí a mají nad sebou Brusel. Komunisté měli totalitu a nemuseli si voliče kupovat ale nepřímo je přinutili je volit. Tihle museli zavést demokracii a kvůli ní zadlužili katastrofálně stát a díky 1,7 bil. dluhu vytvořili dojem, že dnes je blahobytněji než dřív. Zadlužit nás takto komunisté, byli by zde nejmodernější zbrojovky a strojařské fabriky na světě a země by byla prokřížena dálnicemi atd. Proinvestovali by je, protože lidi díky totalitě nepotřebovali. Tihle úvěry nechali lidem prožrat a nemáme z nich téměř nic, kromě 80 mld úroků ročně.

2 3
možnosti

Nějak mi to uteklo:

"Její sestře za to zničil komunistický režim život".

Jak?

První metodologickou zásadou každého indiviualisty je, že máme hledat odpovědnost za svůj osud sami v sobě.

1 6
možnosti

Vám toho utíká víc.

3 1
možnosti

J75a56n 92Š96u36s13t74e68k

17. 12. 2013 8:11

Super článek! Věřím, že dnešní stateční diskutující a blogeři, který celý život (idnes) bojovali s komunismem a v hrudi jim plálo srdce na pravé straně to museli mít v socialismu strašně těžké. Určitě trpěli, hrozil jim gulag na Sibiři, stály ve frontě na maso a banány a byli těžce šikanování. Že mají většinou pouze základní vzdělání, je vinou bývalého režimu. Jsem na ně oprávněně hrdý! Asi o nich napíšu oslavný článek. :-)R^

3 10
možnosti

Tak pane Šustek, skutečně existují lidé, kterým hrozilo, že nebudou mít ani to základní vzdělání, a to vinou společenských předsudků. "Ten či onen se na vysokou přece nehodí".

A vzhledem k o tomu,že dnes studuje na VŠ polovina příslušného ročníku, tak lze říci, že opravdu, opravdu to bylo vinou daných kapitalistických či socialistických poměrů, které v té či oné době panovaly, že se ten či onen na tu VŠ nedostal, pokud třeba ročníku studovala na VŠ tak přinejlepším jedna dvacetina.  

A že to nebylo, jako v mém případě naprosto oprávněné, protože se málem napsal panovali.

1 1
možnosti
  • Počet článků 208
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1157x
Živnostník v.v., příležitostný novinář, fotograf, editor vlastních a obecních stránek, počítačový nadšenec. Obyvatel západních Čech s přiměřeně skepticko-optimistickým náhledem na svět. Ročník 47´.